Paradicsomos quiche ricottával

Paradicsomos quiche ricottával

  • kb. 35 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • kb. 40 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 személyre:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A leveles tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki, és helyezzük kivajazott négyszögletű sütőformába. A széleket illesszük a forma széléhez, az esetleg kilógó tésztát vágjuk le.

  3. Lépés 3

    A ricottát, tojást és az aprított snidlinget keverjük össze. Sóval, borssal és őrölt szerecsendióval fűszerezzük.

  4. Lépés 4

    A ricottamasszát öntsük a tésztával bélelt sütőformába, és halmozzuk rá a félbevágott paradicsomokat.

  5. Lépés 5

    A quichet előmelegített sütőben alsó sínen kb. 35 perc alatt süssük készre.

Tipp

Ha nincsen négyszögletű sütőformánk, nyugodtan használhatunk kerek formát is.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!