Pizza kecskesajttal

és színes paradicsommal
  • 18 - 20 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók 1 pizzához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A paradicsomsűrítményt sóval és borssal fűszerezzük. A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és egy tepsibe tesszük. Megkenjük a paradicsomszósszal és elrendezzük rajta a paradicsom szeleteket és a kecskesajtot.

  3. Lépés 3

    A sütő középső sínén 18 - 20 perc alatt készre sütjük. Tálalás előtt megszórjuk a spenótlevéllel és a friss rozmaringgal.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!