Pizza kecskesajttal

és színes paradicsommal
  • 18 - 20 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók: 1 pizzához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A paradicsomsűrítményt sóval és borssal fűszerezzük. A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és egy tepsibe tesszük. Megkenjük a paradicsomszósszal és elrendezzük rajta a paradicsom szeleteket és a kecskesajtot.

  3. Lépés 3

    A sütő középső sínén 18 - 20 perc alatt készre sütjük. Tálalás előtt megszórjuk a spenótlevéllel és a friss rozmaringgal.

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!