Perec háromféle töltelékkel

  • 220°C
  • 200°C
  • 15-20 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük

  2. Lépés 2

    A pizzatésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és hosszában 3 egyforma nagyságú részre vágjuk. Az első tésztára hosszában gouda sajtot és oreganot szórunk. A második tésztára füstölt sajtot, a harmadikra ismét gouda sajtot és kockázott szalonnát szórunk.

  3. Lépés 3

    A tésztát egyesével óvatosan egy-egy csíkban feltekerjük és perecet formázunk belőlük. A tetejüket a maradék gouda sajttal megszórjuk. A füstölt sajttal töltött perec tetejét oregánóval is fűszerezzük.

  4. Lépés 4

    A sütő középső sínén kb. 20 perc alatt megsütjük.

Tipp

További ízesítésként a tetejére őrölt piros paprikát is szóratunk a reszlet sajton kívül.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!