Pikáns pizzasarkok fenyőmaggal

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 8 - 10 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 sarokhoz:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • olívaolaj
  • 2 kis gerezd fokhagyma aprítva
  • 5 ek pizzaszósz
  • Friss kakukkfű levelei
  • Só, bors ízlés szerint
  • 1 kis fej hagyma finom csíkokra aprítva
  • 50 g fenyőmag
  • parmezán reszelve
  • Néhány szál Rukkola

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220 °C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    Az olívaolajat keverjük össze fokhagymával, majd ezzel kenjük meg a tésztát, kenjük rá a pizzaszószt, szórjuk meg hagymával és fenyőmaggal, sózzuk és borsozzuk.

  3. Lépés 3

    Előmelegített sütőben alsó sínen kb. 8 - 10 percig süssük.

  4. Lépés 4

    Tálalás előtt szórjuk meg parmezánnal és rukkolával.

Tipp

Ha nincs otthon pizzaszószunk, piros pestot is használhatunk helyette, ami jól passzol a fenyőmaghoz!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!