Pizza burgonyával

Pizza burgonyával

és lilahagymával
  • kb. 20 perc
  • 220° C
  • 200° C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4-6 főre:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 125 g tejföl
  • 1/2 lilahagyma karikára vágva
  • 100-150 g burgonya főzve, hámozva, vékony szeletekre vágva
  • Só és bors őrölve
  • Kevés friss majoranna díszíteni

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát közvetlenül a hűtőből kivéve feldolgozzuk, a sütőpapírral együtt kitekerjük és közvetlenül a sütőlapra fektetjük, szélét behajtjuk és 2 cm-ként megnyomjuk.

  3. Lépés 3

    A tejfölt vékonyan elkenjük, burgonyával és a hagymával megszórjuk. Sóval és borssal fűszerezzük, majd 220° C -on aranybarnára sütjük.

Tipp

A lilahagyma helyett használhatunk póréhagymát vagy újhagymát.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!