Pizza gombával – Pizza ai funghi

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 10 - 12 perc
  • 230 °C
  • 210 °C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • pizzaszósz vagy paradicsomszósz
  • 500 g champignon vagy más gomba vékonyra szeletelve
  • Fél citrom leve
  • 2 cs. mozzarella vékonyra szeletelve
  • Só, bors ízlés szerint

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 230°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A gombát szeleteljük fel és fél citrom levét locsoljuk rá.

  3. Lépés 3

    A pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire, kenjük meg a pizzaszósszal a tésztát, majd halmozzuk rá a mozzarellaszeleteket és a gombát, sózzuk és borsozzuk.

  4. Lépés 4

    Előmelegített sütőben alsó sínen, kb. 10 - 12 percig süssük.

Tipp

Ez a pizza ízlés szerint sonkával, vagy szalonnaszeletekkel elkészítve is nagyon finom.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!