Rebarbarás sütemény

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 30 perc
  • 200 °C
  • 210 °C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 fő részére:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200 ° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A leveles tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire. A tésztát villával szurkáljuk meg.

  3. Lépés 3

    A felkockázott rebarbarát 3 ek kristálycukorral keverjük össze, és egyenletesen oszlassuk el a leveles tészta felületén.

  4. Lépés 4

    A habtejszínt, tojást, vaníliás cukrot, maradék kristálycukrot egy csipet sóval verjük habbá, és simítsuk a rebarbarára.

  5. Lépés 5

    A süteményt előmelegített sütőben alsó sínen kb. 30 perc alatt süssük készre, amíg a szélek aranybarnák nem lesznek.

Tipp

A rebarbarát zöldséghámozóval pucoljuk meg, hasonló módon, mint a spárgát. Figyeljünk rá, hogy a leve színe nagyon fog, illetve fontos, hogy a rebarbara levele nem ehető, sőt, mérgező!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!