Sajtkrémes, gyümölcsös korongok

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 10-12 perc
  • 220 °C
  • 200 °C-on
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 db-hoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220 °C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A Tante Fanny friss linzertésztából szaggassunk 4 db 10 cm átmérőjű kis korongot.

  3. Lépés 3

    A tésztát sütőpapírral együtt helyezzük kivajazott sütőformába, majd az előmelegített sütőben kb. 220 °C-on 10 - 12 perc alatt süssük aranybarnára.

  4. Lépés 4

    A krémsajtot keverjük össze 1 evőkanál cukorral és a mandula aromával. A sajtkrémet kenjük a kisült tésztákra.

  5. Lépés 5

    A süteményt gazdagon rakjuk meg gyümölccsel és tálaljuk!

Tipp

A friss gyümölcsök tetejére szeletelt mandulát vagy pisztáciát is szórhatunk!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!