Gyümölcsös torta fagylalttal
Mandulás

Cseresznyés sütemény

vanília fagylalttal
  • kb. 25 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • kb. 30 perc

Hozzávalók Hozzávalók 1 tepsihez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát sütőpapírral együtt egy tepsibe kitekerjük. Cseresznyelekvárral megkenjük és többször egy villával megszurkáljuk.

  3. Lépés 3

    A túrót a tejföllel, kukoricakeményítővel és cukorral elkeverjük és eloszlatjuk a tésztán.

  4. Lépés 4

    Cseresznyével és a mandula szeletekkel megszórjuk.

  5. Lépés 5

    Az előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.

  6. Lépés 6

    A kihűlt cseresznyés süteményt szeletekre vágjuk és vaníliafagylalttal szervírozzuk.

Tipp

Elkészíthetjük a cseresznye helyett a meggyes változatot is, ebben az esetben magozott meggyet és meggylekvárt használjunk

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!