Sajtos falatkák chutney-val

Sajtos falatkák chutney-val

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
5 / 5
1 Bewertung

Akár előételként tálaljuk, akár snack egy pohár finom vörösbor mellé, a sajtos falatkák chutney-val mindig jó választás!

  • 15-20 perc
  • 190°C
  • 180°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók:

AS-sajtos-falatkak-chutneyval

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát 20 egyforma téglalapra vágjuk. 10 téglalapot szurkáljunk meg villával.

  3. Lépés 3

    A megmaradt téglalapot mindegyikébe vágjunk 3-3 kört tésztaszaggatóval. A lyukas tésztacsíkokat helyezzük a villával megszurkált téglalapokra.

  4. Lépés 4

    A kivágott köröket helyezzük el dekoratívan a tésztán.

  5. Lépés 5

    Tojással megkenjük, majd az előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.

  6. Lépés 6

    Ha megsült a tészta, tegyünk 1-1 teáskanál chutney-t a lyukakba és helyezzünk rá sajtokat.

Tipp

A chutney-t a még meleg tésztára tegyük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!