Sonkás kiflik

krémsajttal
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
5 / 5
1 Bewertung
  • 12 -15 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók 6 sonkás kiflihez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A sonkát a krémsajttal és a zöldfűszerekkel elkeverjük. Sóval, borssal fűszerezzük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpíprral együtt kitekerjük és 6 db háromszögre vágjuk. A 6. háromszöghöz a két szélső tésztát egymáshoz illesztjük. Mindegyik háromszög szélesebbik végére teszünk 1 ek. tölteléket. Feltekerjük a tésztákat és kiflit formázunk. Megkenjük tojással.

  4. Lépés 4

    A kiflikat a sütő középső sínén 12-15 perc alatt aranybarnára sütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!