Sonkás kiflik

krémsajttal
  • 12 -15 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók 6 sonkás kiflihez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A sonkát a krémsajttal és a zöldfűszerekkel elkeverjük. Sóval, borssal fűszerezzük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpíprral együtt kitekerjük és 6 db háromszögre vágjuk. A 6. háromszöghöz a két szélső tésztát egymáshoz illesztjük. Mindegyik háromszög szélesebbik végére teszünk 1 ek. tölteléket. Feltekerjük a tésztákat és kiflit formázunk. Megkenjük tojással.

  4. Lépés 4

    A kiflikat a sütő középső sínén 12-15 perc alatt aranybarnára sütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!