Spenótos – juhsajtos – zöldséges szeletek

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 40 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • kb. 30 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 fő részére:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A hagymát és fokhagymát olajon futtassuk meg, a spenótot és sárgarépát adjuk hozzá, és pároljuk együtt. A cukkinit, gombát és kukoricát is adjuk hozzá, sózzuk, borsozzuk és ízesítsük zöldfűszerekkel, majd hagyjuk hűlni.

  3. Lépés 3

    A leveles tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki. Egy felfújt-formát kenjünk ki vajjal, fektessük bele a leveles tésztát, majd villával szurkáljuk meg.

  4. Lépés 4

    Erre a tésztára simítsuk a zöldséges masszát, majd a juhsajtot. A másik tésztával fedjük be, a tésztát a szélén nyomkodjuk össze. A tészta tetejét is szurkáljuk meg villával, majd kenjük meg tojással.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben középső sínen kb. 40 perc alatt süssük aranybarnára.

Tipp

Ha nincsen felfújt formánk, használhatunk egy mélyebb tepsit is.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!