Sült kukorica pizzatésztában

  • kb. 20 perc
  • 170°C
  • 150°C
  • kb. 30 perc

Hozzávalók: 10 cső kukoricához:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 10 cső kukorica főtt
  • 20 szelet bacon szalonna
  • 80 g sajt a szóráshoz
  • 1 gerezd fokhagyma megtisztítva, préselve
  • 5 ek. olívaolaj
  • 1/2 csokor petrezselyem aprítva
  • 1/2 bio citrom reszelt héja, facsart leve
  • Só és bors őrölve

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 170°C-ra előmelegítjük és a tésztát a hűből kivesszük.

  2. Lépés 2

    A fokhagymát, az olívaolajat, a petrezselymet, a citrom héját és a levét keverjük össze és fűszerezzük sóval, borssal.

  3. Lépés 3

    A pizzatésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük. Hosszában 10 csíkra vágjuk.

  4. Lépés 4

    A kukoricát előbb a baconnnel, majd a pizzatészta csíkokkal körbetekerjük és egy tepsire tesszük. Megkenjük a páccal és megszórjuk sajttal.

  5. Lépés 5

    A sütő középső sínén kb. 20 perc alatt megsütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!