Sült juhsajt

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 4-5 perc
  • Forró olajban
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 6 személyre:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A juhsajtot tegyük a cukorral kikevert citromlébe, hagyjuk állni, majd vágjuk 6 szeletre.

  3. Lépés 3

    A sajtszeleteket helyezzük egy - egy réteslapra, a tésztaszéleket kenjük meg tojással, és készítsünk kis csomagokat.

  4. Lépés 4

    A sajtos - csomagokat serpenyőben, forró olajban süssük ki. A tészta legyen aranybarna, de a sajt ne olvadjon el!

Tipp

Az olajat megfelelően hevítsük fel, különben a tészta magába szívja.

Görög salátával (paradicsom, uborka, vöröshagyma, friss zöldfűszerek és citromos-olajos öntet) tálaljuk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!