Színes pizzasarkok

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 10 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • 15 perc

Hozzávalók:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 500 g gomba megpucolva, vékonyra szeletelve
  • 50 g szalámi szeletelve
  • 50 g sonka apróra vágva
  • 1 gerezd fokhagyma finomra aprítva
  • 1 szál újhagyma felkarikázva
  • 1 ek kapribogyó
  • 5 szardellafilé
  • 1 kis tonhal konzerv
  • 250 g mozzarella apróra kockázva
  • 100 g ementáli reszelve
  • 1 tk oregánó

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220 °C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire, pizzaszósszal kenjük meg, és halmozzuk rá a felsorolt hozzávalókat: a halat és szalámit külön-külön, szétválasztva tegyük a pizzára, szórjuk meg sajttal és oregánóval.

  3. Lépés 3

    Előmelegített sütőben alsó sínen, kb. 10 perc alatt süssük készre.

  4. Lépés 4

    Háromszögekre vágva tálaljuk.

Tipp

Kapribogyó helyet olívabogyóval is elkészíthetjük a pizzát, csak mindenképpen magozottat használjunk!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!