Tésztában sült lazacfilé medvehagymával

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 30 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • kb. 30 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 fő részére:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki egy tepsire, és vágjuk 4 egyforma téglalapra.

  3. Lépés 3

    A lazacot vágjuk 4 szeletre, sóval és citromlével dörzsöljük be.

  4. Lépés 4

    A halszeleteket rakjuk a leveles tésztára, halmozzunk rá a medvehagyma leveleket, majd csomagoljuk be a halat.

  5. Lépés 5

    A csomagokat hajtással lefele tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, kenjük meg a felvert tojással és szórjuk meg lenmaggal.

  6. Lépés 6

    Előmelegített sütőben süssük szép pirosra.

Tipp

Tálaljuk madársalátával, amit citromlével és olívaolajjal ízesítsünk.

Köszönjük szépen Marton János receptjét.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!