Vegán diós rudak

Vegán diós rudak

Leveles tésztából készült vegán diós rudak néhány hozzávalóból. Tökéletes vendégváró finomság, vagy snack kávé mellé.

  • kb. 15 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütésen 220°C-ra előmelegítjük és tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A diót, a cukrot és a vaníliás cukrot a zabtejjel összekeverjük.

  3. Lépés 3

    A leveles tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és a diós tölteléket vékonyan a tésztára kenjük.

  4. Lépés 4

    A tésztát hosszában ketté hajtjuk, majd egy pizzavágó segítségével vékony rudakat vágunk.

  5. Lépés 5

    A rudakat ellentétes irányba megcsavarjuk, majd a sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük és megkenjük zabtejjel.

  6. Lépés 6

    A rudakat a sütő középső sínén kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük. Ha kész, meghinthetjük porcukorral.

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!