Zöldbabos quiche szárított paradicsommal

  • 30-35 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 30 perc

Hozzávalók egy 28 cm quiche formához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tojásokat, a tejfölt és a fokhagymát összekeverjük, hozzáadjuk a feta sajtot és a szárított paradicsomot és sóva, borssal fűszerezzük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és egy formába tesszük. A lelógó részeket visszahajtjuk. A zöldbab felét a tésztára tesszük.

  4. Lépés 4

    A tejfölös masszát a formába töltjük és a maradék zöldbabot elrendezzük a tetején csillag alakzatban.

  5. Lépés 5

    A quiche-t a sütő legalsó sínén kb. 30 percig sütjük.

Tipp

A quiche töltelékébe olívabogyót is tehetünk ízlés szerint.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!