csokis croissant

Csokis croissant

Garantáltan ellenállhatatlan a tésztája, no meg a benne található kedvenc mogyorókrémed vagy a csokoládébomba.

  • 15-20 perc
  • 170°C
  • 160°C
  • kb. 8 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 170°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és egy tésztavágó segítségével körülbelül 10 cm széles háromszögeket vágunk. A háromszögek széles oldalára 1 tk. mogyorókrémet vagy egy kocka csokoládét teszünk.

  3. Lépés 3

    A háromszögeket alulról feltekerjük, majd felvert tojással bekenjük.

  4. Lépés 4

    A croissant-okat sütő középső sínén 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!