Csokoládés-diós perec

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Elkészítés
  • kb. 15 perc
  • 180° C
  • 160° C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók 6 db elkészítéséhez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt tekerjük ki és helyezzük a sütőlapra.

  3. Lépés 3

    A tésztát vékonyan, egészen a széléig kenjük meg csokoládékrémmel és szórjuk meg darált mogyoróval.

  4. Lépés 4

    A tésztát a szélességénél vágjuk (a tészta hosszúsága ugyanolyan marad, csak a szélességét felezzük ).

  5. Lépés 5

    Kb. 1,5 cm -es csíkokat vágunk és pereceket formázunk.

  6. Lépés 6

    Előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük a középső sínen.

Tipp

Ha egy kicsit édesebbre szeretnénk készíteni, kenjük meg cukormázzal a pereceket.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!