Huszárfánkok

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Elkészítés
  • 8-10 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 20 golyóhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát vágjuk fel csíkokra és formázzunk belőlük 2 cm átmérőjű golyókat.

  3. Lépés 3

    Fektessük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és egy teáskanál segítségével nyomjunk bele kis krátereket. Előmelegített sütőben középső sínen 180°C-on kb. 8-10 percig süssük.

  4. Lépés 4

    A huszárfánkokat hagyjuk kihűlni, majd töltsük meg sárgabaracklekvárral.

Tipp

Sütés után a kifliket és a fánkokat rögtön szedjük le a tepsiről, mert hozzáragad.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!