Isler – Tante Fanny friss csokoládés linzertésztából

Isler – Tante Fanny friss csokoládés linzertésztából

  • 6 - 8 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 6-8 db-hoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát csomagoljuk ki, röviden gyúrjuk át és lisztezett deszkán 5-7 mm vastagra nyújtsuk ki. Linzerszaggatóval szaggassuk ki.

  3. Lépés 3

    Előmelegített sütőben 6-8 percig süssük.

  4. Lépés 4

    A teljesen kihűlt kekszeket felmelegített sárgabaracklekvárral kenjük meg, ragasszuk össze a lapokat és cukrozva tálaljuk.

Tipp

Próbáljuk ki a receptet például eper lekvárral is!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!