![Isler – Tante Fanny friss csokoládés linzertésztából](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2015/02/Ischler-Kekse_web-980x600.jpg)
Isler – Tante Fanny friss csokoládés linzertésztából
0 Bewertungen
![](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2022/02/vegan-95x95.png)
- 6 - 8 perc
- 180 °C
- 160 °C
- 20 perc
Hozzávalók Hozzávalók 6-8 db-hoz:
- 1 cs. Tante Fanny friss barna linzertészta 400 g
- 2-3 ek sárgabaracklekvár
- porcukor a szóráshoz
Ezzel készítsd:
![Friss karácsonyi tészták](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2015/11/TF_karacsonyi_tesztak_Keksteige_hu_224x640px1.png)
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tésztát csomagoljuk ki, röviden gyúrjuk át és lisztezett deszkán 5-7 mm vastagra nyújtsuk ki. Linzerszaggatóval szaggassuk ki.
-
Lépés 3
Előmelegített sütőben 6-8 percig süssük.
-
Lépés 4
A teljesen kihűlt kekszeket felmelegített sárgabaracklekvárral kenjük meg, ragasszuk össze a lapokat és cukrozva tálaljuk.
Tipp
Próbáljuk ki a receptet például eper lekvárral is!