karamellás szívek

Karamellás szívek

csokiba mártva
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 8-10 perc
  • 180°C
  • 160°C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók kb. 35 db karamellás szívhez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    Lisztezett munkalapon a tésztát körülbelül 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk.

  3. Lépés 3

    Szív alakú tésztaszaggatóval (kb. ø 6 cm) kiszaggatjuk a kekszeket. A szíveket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.

  4. Lépés 4

    Mindegyik szív közepére fél karamella cukorkát helyezünk és a sütőben körülbelül 6-8 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.

  5. Lépés 5

    A csokoládé pasztillákat felolvasztjuk és a keksz felét belemártjuk, majd megszórjuk az apróra vágott mogyoróval.

Tipp

Miután belemártottuk a kekszeket a csokoládémasszába, megszórhatjuk színes dekorcukorral vagy dióval is.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!