Krémes szelet

Krémes szelet

  • 20 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • kb. 15 – 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók egy tepsi sütihez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 210°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A leveles tésztát a sütőpapírral együtt közvetlenül a sütőlapra tekerjük ki. Villával szurkáljuk meg, és az előmelegített sütőben a középső sínen kb. 15-20 percig süssük.

  3. Lépés 3

    A tejfölt, vaníliáscukrot és a cukrot keverjük simára és adjuk hozzá a felvert tejszínt.

  4. Lépés 4

    A kihűlt tésztalapot vágjuk ketté, az egyik felére kenjük a krémet, majd a másik féllel fedjük be és tegyük hűtőszekrénybe.

  5. Lépés 5

    Tálalás előtt a krémest szeleteljük fel.

Tipp

Friss gyümölccsel és porcukorral meghintve díszítve tálaljuk!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!