Langalló
0 Bewertungen
        		
                - 15 - 20 perc
 - 190 °C
 - 170 °C
 - kb. 30 perc
 
Hozzávalók Hozzávalók 4 főre:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
 - 1 nagy pohár tejföl
 - 5 gerezd fokhagyma aprítva
 - 2 fej lilahagyma kockára vágva
 - 15 dkg bacon szalonna kockákra vágva
 - bors
 - 8 dkg sajt reszelve
 - 8 dkg füstölt sajt reszelve
 
                                    Ezzel készítsd:                                
                                
                            Elkészítés
- 
            Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
 - 
            Lépés 2
A tejfölhöz keverjük a zúzott fokhagymát és ízlés szerint borsozzuk.
 - 
            Lépés 3
A friss pizzatésztát tekerjük ki egy tepsire.
 - 
            Lépés 4
A tésztát kenjük meg a tejföllel, szórjuk meg a felkockázott szalonnával és a kockákra vágott lila hagymával.
 - 
            Lépés 5
A kétféle reszelt sajtot keverjük össze és szórjuk a töltelékre, majd előmelegített sütőben süssük szép pirosra.
 
                Tipp
            
            Szeletekre vágva még melegen tálaljuk. Meglocsolhatjuk a tetejét friss sózott tejföllel is a tálalás előtt.