Lazacos – tojásos kifli

Lazacos-tojásos kifli

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Elkészítés
  • kb. 15 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • 10 perc

Hozzávalók 14 kiflihez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt 200° C-ra felső/ alsó állásban előmelegítjük és a tésztát a csomagoláson lévő előírásnak megfelelően előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tejfölt keverjük simára, adjunk hozzá a többi összetevőt és jól dolgozzuk össze.

  3. Lépés 3

    Mindkét csomag tésztát vágjuk fel 7 egyenlő háromszögre.

  4. Lépés 4

    1 evőkanál tölteléket helyezzünk a háromszögre, a széleket kenjük meg a felvert tojással. Tekerjük fel, a széleket jól nyomkodjuk össze, majd igazítsuk kifli formára.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben a középső sínen kb. 15 percig süssük, amíg a tészta aranysárga nem lesz.

Tipp

Lazac helyett elkészíthetjük tonhallal is!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!