Mexikói pástétom

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 20-25 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • kb. 30 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 főre:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A húst olajon pirítsuk meg, sóval és borssal fűszerezzük, adjuk hozzá a zöldségeket, párolja puhára, ketchuppal ízesítse, majd hagyjuk kihűlni.

  3. Lépés 3

    A massza felét tegyük az egyik, sütőpapírral együtt közvetlenül a tepsire kitekert tésztára. Ha a massza levet engedett, azt öntsük le, mielőtt a tésztára tesszük.

  4. Lépés 4

    A tésztát hajtsuk fel, ne tekerjük, és tojással kenjük meg.

  5. Lépés 5

    A másik tésztával és a maradék töltelékkel ugyanígy járjunk el.

  6. Lépés 6

    Előmelegített sütőbe a középső sínen kb. 20-25 perc alatt süssük aranysárgára.

Tipp

A mexikói pástétomot tálaljuk friss salátával és fokhagymás szósszal:
2 pohár joghurtot 1 pohár tejföllel keverjünk össze, sóval, borssal, összezúzott fokhagymával ízesítsük és jól keverjük át.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!