pizza bianca

Pizza Bianca zöldspárgával

és eperrel

Áprilistól júniusig tart a spárgaszezon, ilyenkor ez a zöldspárgás pizza nem hiányozhat a heti menüből. Tedd még különlegesebbé eperrel, mert ez a finom gyümölcs tökéletesen passzol a spárgához.

  • 20-25 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók 1 pizzához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt egy tepsire kitekerjük. A krémsajtot egyenletesen elkenjük a tésztán, kihagyva a széleket.

  3. Lépés 3

    A tetejére rászórjuk a spárgák, a hagymakarikákat és az epret. Őrölt borssal ízlés szerint ízesítjük.

  4. Lépés 4

    A pizzát a sütő alsó sínén kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.

Tipp

Ha nem szeretnél epret tenni a pizzára, egyszerűen csak hagyd le róla.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!