Mozart-golyós croissant

Mozart-golyós croissant

  • 15-17 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók:

mozart-golyós croissant - hozzávalók

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és egy tésztavágó segítségével körülbelül 10 cm széles háromszögeket vágunk.

  3. Lépés 3

    Tegyünk két fél Mozart-golyót a háromszög szélesebb oldalának közepére, majd tekerjük fel a tésztákat.

  4. Lépés 4

    Előmelegített sütő középső sínén kb. 15 - 17 perc alatt süssük aranybarnára, majd hagyjuk egy kicsit kihűlni.

  5. Lépés 5

    Olvasszuk meg az étcsokoládét, és mártsuk bele a croissant sarkait, majd hintsük meg ezeket az apróra vágott pisztáciával.

Tipp

Mozart-golyó helyett használd a kedvenc bonbonod, vagy tegyél egy-egy kocka csokoládét a golyók helyére.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!