Tonhalas – kecskesajtos pizzaszelet
0 Bewertungen
- 20 perc
- 200 °C
- 180 °C
- kb. 10 perc
Hozzávalók Hozzávalók 4 főre:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- pizzaszósz
- 1 doboz kukoricakonzerv
- 1 doboz tonhal növényi lében
- 100 g aszalt paradicsom
- 2 szál póréhagyma karikákra vágva
- 100 g kecskesajt süthető
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A pizzatésztát egyenesen a tepsibe tekerjük ki sütőpapírral együtt, majd kenjük meg pizzaszósszal.
-
Lépés 3
Tetszés szerint rétegezzük rá a hozzávalókat.
-
Lépés 4
Előmelegített sütőben alsó sínen kb. 20 percig süssük készre.
Tipp
Kecskesajt helyett használhatunk más friss sajtot, vagy gorgonzolát is!
Köszönjük szépen Hadarik Rita Receptjét!