Tonhalas – kecskesajtos pizzaszelet

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 20 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 főre:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • pizzaszósz
  • 1 doboz kukoricakonzerv
  • 1 doboz tonhal növényi lében
  • 100 g aszalt paradicsom
  • 2 szál póréhagyma karikákra vágva
  • 100 g kecskesajt süthető

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A pizzatésztát egyenesen a tepsibe tekerjük ki sütőpapírral együtt, majd kenjük meg pizzaszósszal.

  3. Lépés 3

    Tetszés szerint rétegezzük rá a hozzávalókat.

  4. Lépés 4

    Előmelegített sütőben alsó sínen kb. 20 percig süssük készre.

Tipp

Kecskesajt helyett használhatunk más friss sajtot, vagy gorgonzolát is!

Köszönjük szépen Hadarik Rita Receptjét!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!